Om Aarsby Bil | Merkeverksted for Mercedes-Benz, Jaguar & Land Rover

Om Aarsby Bil AS

Vår historie og ansatte

Aarsby Bil AS

01.01.2015 ble Sandven Oslo AS delt. Frode Aarsby kjøpe ut verksted delen, som da fikk navnet Sandven Service Oslo AS. Sandven Oslo AS bestemte seg i 2016 for å flytte bilsalget til Bergen, vi byttet da samtidig navn på verkstedet til Aarsby Bil AS.

Aarsby Bil AS er et autorisert bilverksted for Mercedes-Benz, noe vi er stolte av. Vi har investert i spesialverktøy da bilene til Mercedes-Benz er veldig avanserte. Alle våre mekanikere og teknikere har høy kompetanse og stor yrkesstolthet. Videre satser vi også på el-kjøretøy. Dette krever eget spesialverktøy og kursing av mekanikere. Kjøretøyet ditt er i trygge hender hos oss.

Alle våre 15 ansatte ønsker å være best, enten det gjelder å reparere, utføre service eller å gi kundene en god kundeopplevelse.

Våre bilmekanikere

Noen av våre kompetente medarbeidere

Vi har 7 bilmekanikere med spesialisering innenfor hvert sitt felt og 1 lærling.

Vi er veldig stolte over å ha utrolig kompetente bilmekanikere hos oss. Vi har alt fra høyt kompetente diagnoseteknikere og service spesialister til dyktige lærlinger. Kompetanseoverføring er viktig for oss. Derfor har vi en egen opplæringsansvarlig. Kundens rettigheter og garantier er også svært viktig å ivareta. Derfor har vi en egen garantiansvarlig.

Uansett årsaken til ditt besøk til vårt verksted kan du være helt sikker på at din bil er i de tryggeste hender!

Trenger du hjelp med bilen din? Vi fikser det!

Vi er autorisert bilverksted for Mercedes-Benz – men reparerer og vedlikeholder selvsagt alle andre bilmerker.

Ring : 67 20 77 30

TIMEBESTILLING SPØRSMÅL?