Om Aarsby Bil | Merkeverksted for Mercedes-Benz, Jaguar & Land Rover

Om Aarsby Bil AS

Vår historie og ansatte

Aarsby Bil AS

bilnytt.no
bilnytt.no

SISTE:

1. april 2023 overtar Bertel O. Steen Lørenskog AS driften og de ansatte i Mercedes-Benz-verkstedet i Aarsby Bil AS.

– Vi trengte å utvide kapasiteten på Romerike. Frode Aarsby har drevet en solid og god forretning her, med fornøyde Mercedes-Benz-kunder, sier Marius Thorberg, daglig leder for storforhandleren Bertel O Steen Lørenskog.

– Det er sårt og veldig personlig, men jeg er fornøyd, sier Frode Aarsby som nå har solgt verkstedet sitt til Bertel O. Steen.

– Jeg skulle nok ha bestemt meg for å selge tidligere – det har vært en prosess på 12-14 måneder i alt, medgir Aarsby.

– Men det er sårt og veldig personlig. Dette har jo vært min baby. Og mine kunder. Det er en sorg rundt avgjørelsen, samtidig som jeg er glad for at de ansatte videreføres inn i det nye selskapet.

– Jeg vil berømme Bertel O. Steen i denne prosessen, sier Frode Aarsby som selger sitt Mercedes-Benz-verksted til Bertel O. Steen Detalj.

 ————-

01.01.2015 ble Sandven Oslo AS delt. Frode Aarsby kjøpe ut verksted delen, som da fikk navnet Sandven Service Oslo AS. Sandven Oslo AS bestemte seg i 2016 for å flytte bilsalget til Bergen, vi byttet da samtidig navn på verkstedet til Aarsby Bil AS.

Aarsby Bil AS er et autorisert bilverksted for Mercedes-Benz, noe vi er stolte av. Vi har investert i spesialverktøy da bilene til Mercedes-Benz er veldig avanserte. Alle våre mekanikere og teknikere har høy kompetanse og stor yrkesstolthet. Videre satser vi også på el-kjøretøy. Dette krever eget spesialverktøy og kursing av mekanikere. Kjøretøyet ditt er i trygge hender hos oss.

Alle våre 15 ansatte ønsker å være best, enten det gjelder å reparere, utføre service eller å gi kundene en god kundeopplevelse.