Om Aarsby Bil | Merkeverksted for Mercedes-Benz, Jaguar & Land Rover

Om Aarsby Bil AS

Vår historie og ansatte

Aarsby Bil AS

01.01.2015 ble Sandven Oslo AS delt. Frode Aarsby kjøpe ut verksted delen, som da fikk navnet Sandven Service Oslo AS. Sandven Oslo AS bestemte seg i 2016 for å flytte bilsalget til Bergen, vi byttet da samtidig navn på verkstedet til Aarsby Bil AS.

Aarsby Bil AS er et autorisert bilverksted med høy kompetanse på Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover og Jaguar, noe vi er stolte av. Vi har investert i spesialverktøy da disse bilmerkene er veldig avanserte. Videre satser vi også på el-kjøretøy for de merkene vi er autorisert for. Dette krever eget spesialverktøy og kursing av mekanikere. Kjøretøyet er i trygge hender hos oss.

Alle våre 15 ansatte ønsker å være best, enten det gjelder å reparere, utføre service eller å gi kundene en god kundeopplevelse.

Våre bilmekanikere

Noen av våre kompetente medarbeidere

Vi har 13 bilmekanikere med spesialisering innenfor hvert sitt felt og 2 lærlinger.

Vi er veldig stolte over å ha utrolig kompetente bilmekanikere hos oss. Vi har alt fra høyt kompetente diagnoseteknikere og service spesialister til dyktige lærlinger. Kompetanseoverføring er viktig for oss. Derfor har vi en egen opplæringsansvarlig. Kundens rettigheter og garantier er også svært viktig å ivareta. Derfor har vi en egen garantiansvarlig.

Uansett årsaken til ditt besøk til vårt verksted kan du være helt sikker på at din bil er i de tryggeste hender!

Møt våre eiere

Vi behandler deg som kunde slik du vil bli behandlet.

Frode Aarsby
Daglig leder
Startet opp Sandven på Hvam i 2012, kjøpte ut verkstedet i 2015. Har jobbet med Mercedes-Benz siden 1986. Han jobber i dag som Daglig leder og kundeansvarlig for Jaguar og Landrover.
Hanne Aarsby
Økonomiansvarlig
Hanne var med å starte opp i 2012. Hun har ansvar for økonomi.

For mange som er den stolte eier av en Land Rover, er Frode Aarsby et velkjent navn. Ekte bilentusiast, brennende opptatt av bil – kanskje spesielt biler av typen Jaguar og Land Rover. Frode er et levende leksikon på alt som har med disse merkene å gjøre. Det er Frode som holder mannskapet i Aarsby Bil AS i tømmene. Hvis man ser på Aarsby Bil AS som en bil, er Frode motoren og styringen.

Hanne Aarsby er den hyggelige damen som du gjerne møter i vår resepsjon. Hanne styrer økonomien, håndterer timebestillinger, kommuniserer med kunder og sørger for en god kundeopplevelse. Hanne er oljen som får alt hos Aarsby Bil AS til å gli på skinner.

Trenger du hjelp med bilen din? Vi fikser det!

Vi er autorisert bilverksted for Range Rover, Mercedes-Benz og Jaguar – men reparerer og vedlikeholder selvsagt alle andre bilmerker.

Ring : 67 20 77 30

TIMEBESTILLING SPØRSMÅL?